Élettani hatások

Fagyasztott élelmiszerFagyasztott élelmiszerfagyasztott-elelmiszer.lap.hu/9-99hu16725448922006-03-11 11:43:112023-01-01 04:48:12Central Médiacsoport Zrt.centralmediacsoport@centralmediacsoport.hu2006
Hirdetés

Meghatározás

Az élelmiszerek fizikai tartósításának egyik legáltalánosabban alkalmazott módja a hűtés és a fagyasztás. Hűtésről akkor beszélünk, ha a terméket 0 oC és 10 oC között tároljuk, ill. kezeljük, fagyasztásnál a hőmérséklet 0 oC alatti, mely leggyakrabban a fagyasztás után - 18 oC-os hidegen tartást jelent.

Hirdetés

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Élettani hatások
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem Elküldés