Linkek a témában:
Trade Solutions Bt. - Start Áruház - Budapest
Intézze el bevásárlását otthonról! Ugyanazt a terméket kapja mint a szupermarketben, csak nem megy rá annyi ideje.
Horeca Partner, a vendéglátás és szállodaipar profi partnere
Horeca Partner-A vendéglátás és szállodaipar profi partnere, gasztronómiai tanácsadás, konyhai beszerzés, és éttermi beszerzés. A Horeca Partner Kft. célja, hogy a vendéglátó ipari vállalkozásokat összefogja úgy, hogy együtt jobb beszerzési feltételeket tudjanak érvényesíteni. Központosított árurendelés online, a "mindent egy helyről" elv alapján. Egy helyen: fagyasztott élelmiszer és minden egyéb
Meghatározás
Az élelmiszerek fizikai tartósításának egyik legáltalánosabban alkalmazott módja a hűtés és a fagyasztás. Hűtésről akkor beszélünk, ha a terméket 0 oC és 10 oC között tároljuk, ill. kezeljük, fagyasztásnál a hőmérséklet 0 oC alatti, mely leggyakrabban a fagyasztás után - 18 oC-os hidegen tartást jelent.