Linkek a témában:
Egyedi sokkoló és gyorsfagyasztó kivitelezés
Cégünk hűtőgépek, hűtőkamrák, egyedi sokkoló, gyorsfagyasztó és hűtőberendezések, folyadékhűtő rendszerek, valamint jégakkumulátorok tervezésével és kivitelezésével foglalkozik.
Munkáink során dolgoztunk áruházak csoportaggregátoros hűtőberendezéseinek üzembe helyezésén, de a nagy ipari létesítmények mellett kis büfék, kávézók, éttermek számára is vállalunk munkát.
Meghatározás
Az élelmiszerek fizikai tartósításának egyik legáltalánosabban alkalmazott módja a hűtés és a fagyasztás. Hűtésről akkor beszélünk, ha a terméket 0 oC és 10 oC között tároljuk, ill. kezeljük, fagyasztásnál a hőmérséklet 0 oC alatti, mely leggyakrabban a fagyasztás után - 18 oC-os hidegen tartást jelent.